Polityka prywatności

Posted by akos 26.07.2016 0 Comment(s)

Zwracamy dużą uwagę na ochronę bezpieczeństwa Twoich danych osobowych. Korzystamy z różnych dostępnych technologii i procedur bezpieczeństwa w celu ochrony Twoich danych osobowych przed nieupoważnionym dostępem, wykorzystaniem lub ujawnieniem. Informacje, które nam podasz, trzymamy na serwerach komputerowych o ograniczonym dostępie, które znajdują się w zabezpiecznych obiektach.

Dane, które zbieramy w związku z Twoją osobą lub firmą, służą nam jedynie do świadczenia lub dostarczenia żądanej przez Ciebie usługi lub produktu oraz, do przesyłania ofert handlowych. Dane te mogą obejmować Twoje imię i nazwisko, stanowisko lub tytuł, nazwę firmy lub organizacji, Twój adres e-mail i numer telefonu, adres do pracy lub do domu oraz inne dane, które są niezbędne do pomyślnego zakończenia świadczonej usługi.

Strony internetowe obsługiwane przez Curlys z.o.o. mogą gromadzić pewne informacje o odwiedzających je użytkownikach, takich jak nazwa usługodawcy internetowego i adres IP, data i czas dostępu do strony, odwiedzane strony, zapytania wprowadzone w trakcie poszukiwań, otwarte dokumenty i inne informacje, które są wykorzystywane wyłącznie w celu poprawy naszych stron internetowych, ich administracji i analizowaniu trendów.

Jesteśmy świadomi znaczenia ochrony danych osobowych i prywatności naszych klientów, z tego powodu przy przechowywaniu i przetwarzaniu Twoich danych osobowych, będziemy postępować zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.), oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002r. Nr 144, poz. 1204 z późn. zm.).